Côte de beouf (bereiden van vlees)
Het bereiden van vlees kan lastig zijn.
buitenkant mooi goudbruin, binnenkant nog rauw.. of door en door gaar als een schoenzool.
We helpen je met enkele tips om je stukje vlees niet verloren te laten gaan.
4 uur totale bereidingstijd
5 personen
Dit Italiaanse gerecht is altijd een hit!
Is het makkelijker en lekkerder dan je lasagne gewoon in de keuken maken?
Nee, maar het is wel veel leuker! Dus, veel plezier met het maken en..
Buon Appetito!
4 uur totale bereidingstijd
5 personen
Dit Italiaanse gerecht is altijd een hit!
Is het makkelijker en lekkerder dan je lasagne gewoon in de keuken maken?
Nee, maar het is wel veel leuker! Dus, veel plezier met het maken en..
Buon Appetito!
Voor de lasagna:
Voor de pasta:
Lasagna uit de keuken is al lekker, maar hoe leuk is het om dit authentieke italiaanse gerecht op de barbecue te maken?
helemaal lekker als je zelf je lasagnebladen maakt, maar het hoeft niet natuurlijk.
Start met de dutch oven (of andere pan met deksel die je graag op je barbecue gebruikt) in de wokplaat op de braai met een beetje olijfolie.
Snijd de wortel, ui en bleekselderij, samen de ”soffritto” (we zijn tenslotte italiaans vandaag) in kleine vierkantjes en fruit deze rustig, niet bruin laten worden, aan in de pan.
ondertussen snijd je de pancetta en sukadevlees in blokjes en laat je het eekhoorntjesbrood weken in een beetje lauwwarm water.
als de soffritto goed aangefruit is voeg je de pancetta en sukadelappen toe om deze 5 minuten rondom bruin te bakken.
na 5 minuten voeg je een goed glas rode wijn toe en roer je alles goed door.
als de alcohol verdampt is voeg je de passata toe en doe je de deksel op de pan.
Nu is het moment om van je zuurverdiende rust te genieten en de rest van de fles wijn op te drinken want dit moet zeker 2 á 3 uur pruttelen om het vlees helemaal gaar te koken. (als de saus te droog wordt doe je er gewoon wat water bij en roer je dit even door)
Het bereiden van vlees kan lastig zijn.
buitenkant mooi goudbruin, binnenkant nog rauw.. of door en door gaar als een schoenzool.
We helpen je met enkele tips om je stukje vlees niet verloren te laten gaan.
Ouderwets met een twist!
Deze pannenkoeken zijn extra luchtig door het koolzuur van het bier!
Hier blijf je van eten!
Dit Italiaanse gerecht is altijd een hit!
Is het makkelijker en lekkerder dan je lasagne gewoon in de keuken maken?
Nee, maar het is wel veel leuker! Dus, veel plezier met het maken en..
Buon Appetito!
LET OP! ER ZIJN NOG MAAR ENKELE ARTIKELEN UIT VOORRAAD LEVERBAAR. ARTIKELEN DIE BESCHIKBAAR ZIJN VIA NABESTELLING WORDEN VANAF 23 JUNI VERZONDEN. Sluiten