STOKED BBQ

Disclaimer

DISCLAIMER

Deze website http://www.stokedbbq.nl is eigendom van STOKED BBQ. STOKED BBQ is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder KVK Nr.: 80348203

De volgende tekst is van toepassing op de website en diens inhoud. Als je deze website gebruikt ga je akkoord met deze disclaimer.

 

INHOUD WEBSITE

STOKED BBQ behoudt het recht om op elk moment de inhoud van de site gedeeltelijk of totaal te veranderen of verwijderen zonder verplichting om dit aan te geven. STOKED BBQ stopt veel liefde en aandacht in de inhoud van deze website. Maar het gebruik van (informatie op) de website is op eigen risico. Ondanks onze moeite kan het mogelijk zijn dat de inhoud van de website incompleet, niet actueel of incorrect is. Daarom kunnen we geen garantie geven of aansprakelijkheid aanvaarden over de accuraatheid van de inhoud.

 

AANSPRAKELIJKHEID

Het ondernemen van elke actie gebaseerd op (de informatie op) deze website is op eigen risico. In geen enkele gelegenheid zal STOKED BBQ zich aansprakelijk stellen voor schade of andere nadelige gevolgen. Er zal geen overeenkomst gemaakt worden tussen jou en STOKED BBQ op basis van fouten en/of niet complete of niet actuele informatie. Hiernaast is STOKED BBQ niet aansprakelijk voor inhoud of diensten op de website die door een derde partij worden aangeboden.

 

INTELLECTUEEL EIGENDOMSRECHT

Onze website en alle inhoud zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten van STOKED BBQ of de licentieverleners. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van STOKED BBQ om iets van de website te kopiëren, reproduceren of communiceren naar het publiek.

 

CONTACT

Heb je verdere vragen of opmerking gerelateerd aan deze disclaimer, twijfel dan alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen via info@stokedbbq.nl

Winkelwagen