FAQ (Veelgestelde vragen)

Het roestproces versnellen is mogelijk. Kijk voor tips op onze ‘over ons’ pagina.

Er is weinig onderhoud nodig. Wat je wel kan doen is soms al het vuil met een bezem verwijderen. Daarnaast raden we aan de STOKED BRAAI de eerst volgende dag na gebruik te legen.

De scharnierpunten dienen regelmatig gesmeerd te worden (luchtopening deksel & Deurscharnieren) om alles soepel te laten lopen. 

Door de warmte van de kolen (op een klein oppervlakte) kan het voorkomen dat de kolenplaat een beetje kromtrekt. Deze buiging kan opgeheven woorden door alle kolen gelijkmatig over het gehele oppervlakte te verspreiden. Wacht 5 á 10 minuutjes en de kolenplaat kan er weer soepel uit!

Leg hierna de warme kolenplaat plat op de grond waardoor de plaat weer wat rechter zal trekken.

De schoorsteen en deksel zijn gemaakt van 2mm CorTen staal. De Braai van 3mm dik CorTen staal, hierdoor is de kleur iets anders. Wanneer de onderdelen zijn verroest zullen de kleuren hetzelfde zijn.

Yes dit kan! Wij hebben spelingen aangehouden zodat er zowel zonder als met roest de Braai moeiteloos na jaren gebruik uit elkaar gehaald kan worden. Handig voor als je de Braai wilt vervoeren of wilt opslaan in de schuur.

Stuur dan een email naar: info@stokedbbq.nl of vul het CONTACTFORMULIER in.

Winkelwagen