Pasta Carbonara
Simpel, snel en overheerlijk!
Geheel op traditionele wijze zonder toevoeging van room, want dit goudgele sausje maken wij natuurlijk helemaal zelf.
Dit maakt het niet alleen gezonder, maar ook nog eens veel lekkerder.
4 uur totale bereidingstijd
5 personen
Dit Italiaanse gerecht is altijd een hit!
Is het makkelijker en lekkerder dan je lasagne gewoon in de keuken maken?
Nee, maar het is wel veel leuker! Dus, veel plezier met het maken en..
Buon Appetito!
4 uur totale bereidingstijd
5 personen
Dit Italiaanse gerecht is altijd een hit!
Is het makkelijker en lekkerder dan je lasagne gewoon in de keuken maken?
Nee, maar het is wel veel leuker! Dus, veel plezier met het maken en..
Buon Appetito!
Voor de lasagnesaus:
Voor de bechamelsaus:
* Zelfgemaakte lasagnebladen zijn natuurlijk nog lekkerder. hanteer daarbij dit eenvoudige recept:
Lasagne uit de oven is al lekker, maar hoe leuk is het om dit authentieke Italiaanse recept op de Stoked Braai te maken? Extra lekker met verse zelfgemaakte lasagnebladen*, maar voel je niet verplicht.
Voor de lasagnesaus
*de (meeste) alcohol verdampt tijdens het koken.
Nu is het moment om even je rust te pakken en de rest van de wijn op te drinken want nu moet alles ongeveer 2 tot 3 uur rustig door pruttelen. Als de saus te droog wordt voeg je wat water toe.
Na 2 tot 3 uur roer je de saus door. Het vlees is nu gaar en valt als draadjesvlees uit elkaar. Is dit niet het geval? Help het vlees een beetje door het met een vork uit elkaar te trekken. Hoe dikker de saus hoe steviger je lasagne uit de pan zal komen.
Breng op smaak met zout en peper.
Easypeasy, je saus, of ‘Ragú’ zoals ze in italie zeggen, is klaar.
Zelfgemaakte lasagnebladen*
Wanneer je je pasta zelf wilt maken, wat natuurlijk wel extra lekker is, ga je alsvolgt te werk:
Bechamelsaus
Het opbouwen van de lasagne!
Tijd om de lasagne in de Stoked Braai te hangen!
Haal de lasagna uit de Braai en wacht 10 minuten om een klein beetje af te koelen, hierdoor wordt de lasagne ook net iets steviger en zal hij mooi rechtop blijven staan.
Als dit alles voorbij is rest ons nog 1 ding te zeggen: Buon appetito!
Simpel, snel en overheerlijk!
Geheel op traditionele wijze zonder toevoeging van room, want dit goudgele sausje maken wij natuurlijk helemaal zelf.
Dit maakt het niet alleen gezonder, maar ook nog eens veel lekkerder.
Lekkere malse kipsaté-spiezen, die kunnen niet ontbreken op de barbecue.
En met deze zelfgemaakte satesaus maak je het helemaal af!
Ouderwets met een twist!
Deze pannenkoeken zijn extra luchtig door het koolzuur van het bier!
Hier blijf je van eten!
Dit Italiaanse gerecht is altijd een hit!
Is het makkelijker en lekkerder dan je lasagne gewoon in de keuken maken?
Nee, maar het is wel veel leuker! Dus, veel plezier met het maken en..
Buon Appetito!