Pasta Carbonara
Simpel, snel en overheerlijk!
Geheel op traditionele wijze zonder toevoeging van room, want dit goudgele sausje maken wij natuurlijk helemaal zelf.
Dit maakt het niet alleen gezonder, maar ook nog eens veel lekkerder.
1 uur totale bereidingstijd
4 personen
Lekkere malse kipsaté-spiezen, die kunnen niet ontbreken op de barbecue.
En met deze zelfgemaakte satesaus maak je het helemaal af!
1 uur totale bereidingstijd
4 personen
Lekkere malse kipsaté-spiezen, die kunnen niet ontbreken op de barbecue.
En met deze zelfgemaakte satesaus maak je het helemaal af!
Voor de kip en marinade:
Voor de satésaus:
Optioneel garneren
*Voor dit recept hebben we gekozen om grote kipsate’s te maken (+-30cm stokjes / +/- 150 gr per stokje), maar als je liever de traditioneel kleine stokjes gebruikt kan dat ook. Snij in dat geval de blokjes kleiner.
Let op: als je houten satéstokjes gebruikt zorg dan dat je de stokjes een uurtje laat weken in water, dit voorkomt verbrande stokjes.
We beginnen met de marinade:
Nu heb je tijd om de Stoked Braai goed op te stoken en de satésaus voor te bereiden.
De satésaus:
De satésaus is nu klaar. Je kan het van het vuur afhalen maar zorg dat het warm blijft.
Inmiddels zijn er wel 30 minuten voorbij en is het tijd om de kip aan de stokjes te rijgen.
Serveer de kip met satésaus met een schijfje limoen, bosui, gebakken uitjes en/of kroepoek.
Eetsmakelijk!
Simpel, snel en overheerlijk!
Geheel op traditionele wijze zonder toevoeging van room, want dit goudgele sausje maken wij natuurlijk helemaal zelf.
Dit maakt het niet alleen gezonder, maar ook nog eens veel lekkerder.
Lekkere malse kipsaté-spiezen, die kunnen niet ontbreken op de barbecue.
En met deze zelfgemaakte satesaus maak je het helemaal af!
Ouderwets met een twist!
Deze pannenkoeken zijn extra luchtig door het koolzuur van het bier!
Hier blijf je van eten!
Dit Italiaanse gerecht is altijd een hit!
Is het makkelijker en lekkerder dan je lasagne gewoon in de keuken maken?
Nee, maar het is wel veel leuker! Dus, veel plezier met het maken en..
Buon Appetito!